Beauty | Papoutsanis Olivia Products Review


Τα προϊόντα Παπουτσάνης τα ξεχωρίζεις κυρίως από την μυρωδιά τους...Χαρακτηριστική μυρωδιά σαπουνιού, φρεσκάδας και καθαριότητας!

Μα ποιος δεν είχε ένα Καραβάκι Παπουτσάνης στο μπάνιο του;;;
Προσωπικά, αυτές οι μυρωδιές, μου θυμίζουν έντονα το σπίτι της γιαγιάς μου!
Τα Olivia, με αυτό το χρυσο-πράσινο χρώμα της συσκευασίας, εντυπωσιάζουν αρχικά για την κομψότητά τους αλλά και για τη λειτουργικότητα που προσφέρουν (μεγάλο ατού το νέο καπάκι τους).
Η σειρά Olivia, όπως φαίνεται και από το λογότυπό της, είναι βασισμένη στο εκχύλισμα ελιάς και αυτά τα τρία προϊόντα βρίσκονται σε πρώτη θέση πλέον στο μπάνιο μου.




Olivia Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά (300ml): Πρόκειται για ένα σαμπουάν πλούσιο σε εκχυλίσματα των καρπών και των φύλλων της ελιάς και σε προβιταμίνη Β5, και υπόσχεται ότι θρέφει, φροντίζει και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα κανονικά μαλλιά. Αν και η μυρωδιά του και η σύστασή του είναι υπέροχες, δεν έστρωσε πολύ καλά στα δικά μου μαλλιά, ίσως επειδή είναι λίγο λιπαρά. Ωστόσο, έπλυνα τα πινέλα μου μερικές φορές και είχαν εξαιρετική απαλότητα και άρωμα για μέρες!
Olivia Αφρόλουτρο (300ml): Υπόσχεται καθαριότητα και μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα. Περιέχει βιταμίνη Ε και αποτελεί καταπληκτική επιλογή για shower gel. Πολύ ενυδατικό, ταιριάζει στην επιδερμίδα μου και αφήνει εξαιρετική απαλότητα στο δέρμα. Και αυτό το προϊόν αφήνει την ίδια μυρωδιά σαπουνιού και καθαριότητας!


 
Olivia Φυτικό Σαπούνι με Ελαιόλαδο και Έλαια Λεβάντας (125g): 
 Ένα σαπούνι πράσινο που συνδυάζει τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαιολάδου με το χαλαρωτικό έλαιο της λεβάντας.
 Το χρησιμοποιώ στο μπάνιο, ειδικά για ένα βραδινό ντουζ είναι τόσο χαλαρωτικό και έχει απίστευτη μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.


*Όλα τα προϊόντα της Olivia δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες, συνθετικά χρώματα, propelyne glycol και συστατικά ζωικής προέλευσης .

Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τη σειρά Olivia, προτείνω το Olivia gift box, το εξαιρετικό Olivia body oil αλλά και πολλά άλλα σετ που θα βρείτε στο ofarmakopoiosmou.gr. 

Enjoy them!

2 σχόλια: