Netherlands,Rotterdam-Diaries 01



 Το ταξίδι μας άρχισε απο την πόλη του Rotterdam στην Ολλανδία, οπού είμασταν 8 ημέρες και είδαμε σχεδόν όλα τα αξιοθέατά του.
Μας άρεσε πολύ η πόλη αλλά και οι άνθρωποι εκεί, ήταν ευγενικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Στις φωτογραφίες βλέπετε κάποια τοπία απο την πόλη και από μέρη που επισκεφτήκαμε

  .
  Την πρώτη μέρα πήγαμε στο Ναυτικό Μουσείο (Μaritiem museum) -καταπληκτικό, στο μουσείο Museum Boijmans Van Beuningen με έργα τέχνης που κάθε Πέμπτη έχει δωρεάν είσοδο και το εκμεταλευτήκαμε, στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας και ανεβήκαμε και στο Euromast που είχε καταπληκτική θέα αλλά πετύχαμε ομίχλη δυστυχώς.
   Την δεύτερη μέρα την αφιερώσαμε στο ζωολογικό κήπο (Diergaarde Blijdorp) που τον προτείνω ασυζήτητα, τεράστιος και έχει πραγματικά τα πάντα μέσα, με καλύτερο το ενυδρείο. Αφού φύγαμε απο εκεί πήγαμε στο εμπορικό κέντρο Alexandrium που είναι λίγο πιό έξω απο την πόλη.
   Μία μέρα επίσης κάναμε βόλτα με το πλοίο Spido,βλέπεις όλο το λιμάνι του Rotterdam αλλά και πανοραμικά την πόλη. Τις υπόλοιπες μέρες γυρνούσαμε στο κέντρο για ψώνια και φαγητό.
   Δείτε κάποιες απο τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξα....έχω τόσες πολλές που ήταν δύσκολο να διαλέξω!!!




Museum Boijmans Van Beuningen





cupcake


euromast



up in euromast


erasmus bridge


Rotterdam zoo








Blaak

Cubus house



Lijnban


Εμπορικό de bijenkorf

cupcakes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου