Nuxe travel kit - Review

    Αυτό είναι το πρώτο μου beauty product review! Χρησιμοποιώ και εγώ, όπως και όλες σας φαντάζομαι, πολλά προϊόντα, τόσο για μακιγιάζ όσο και για περιποίηση.
    Σ' αυτό το post λοιπόν θα σας πω για το travel kit της Nuxe το οποίο είναι και ένα από τα πραγματάκια που αγόρασα από το ταξίδι μου στο Παρίσι.



     Όπως βλέπετε στη φωτογραφία έχει πέντε προϊόντα της Nuxe σε μικρή συσκευασία μέσα σε ένα διάφανο νεσεσέρ, για να μπορείς να τα πάρεις σε ταξίδι.
       Κατ' αρχήν με το που το είδα το ερωτεύτηκα, η συσκευασία είναι καταπληκτική!!!
       Περιέχει το ντεμακιγιάζ Micellar Cleansing Water με άρωμα 3 Roses και Green Tea (35ml), που μου άρεσε πολύ, το χρησιμοποιώ κυρίως για τα μάτια,τα ξεβάφει πολύ καλά και επίσης είναι για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα ευαίσθητα.
      Ακόμη έχει την Crème Prodigieuse Anti-Fatigue Moisturizing Cream (15ml), η οποία πραγματικά είναι φανταστική! Είναι μια ενυδατική κρέμα που αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα στην κανονική-μικτή επιδερμίδα (όπως είναι και η δικά μου) και προστατεύει ενάντια στο οξειδωτικό στρες, που είναι η κύρια αιτία της γήρανσης του δέρματος. Βλέπω σημαντική βελτίωση, φρεσκάδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τώρα μου τελειώνει και θα πάρω σίγουρα την κανονική συσκευασία.
       Έχει το Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil (10ml), αυτός είναι και ο λόγος που το αγόρασα, ήθελα καιρό να το πάρω αλλά δεν έτυχε. Είναι μικρό αλλά θαυματουργό! Βάζω συχνά στα μαλλιά μου και τα μαλακώνει πολύ αλλά το καλύτερο είναι η μυρωδιά του. Μπορείς να το βάλεις και στο σώμα ή το πρόσωπο.
     Το τέταρτο είναι η Reve de Miel  Hand and Nail Cream (15ml) κρέμα χεριών για ξηρά και κατεστραμμένα χέρια, τα μαλακώνει πολύ και τα προστατεύει.
       Και το τελευταίο είναι το Reve de Miel Foaming Bath and Shower Gel (30ml) είναι καθαριστικό για το σώμα και το πρόσωπο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχει μέλι και sunflower και έτσι μυρίζει τέλεια! Απλά όπως είπα η επιδερμίδα μου είναι μικτή και ίσως δεν μου ταιριάζει τόσο.
       Το κιτ αυτό το βρήκα σε ένα φαρμακείο στο Παρίσι, κόστιζε περίπου 8 euros, πήρα δύο και έδωσα το ένα στην αδερφή μου. Το έψαξα στο internet να το ξαναγοράσω αλλά είναι ακριβότερο φυσικά!
 Πάντως ξεχώρισα την ενυδατική κρέμα και την προτείνω σίγουρα όπως και το λάδι, ειδικά τώρα για το καλοκαίρι.


  Ελπίζω να σας άρεσε για να γράψω κι άλλα product reviews!!


  Thanks :)





  This is my first beauty product review! I use ,like all girls,so many beauty products for make-up and for protection.
  In this post i wiil tell you about this Nuxe travel kit, which is the one of the things i bought from my trip to Paris.
  It's a plastic cosmetic bag with five mini products.Also very convenient for traveling!
  First of all i fell in love with the package!
   Contains the Demaquillante 3 Roses and Green Tea Micellar Cleansing Water (35ml)
It's a cleansing water for  face, eyes and lips. I use it in my eyes and it is great! It is suitable for all skin types,even for the sensitive skin.
   The second product is Crème Prodigieuse Anti-Fatigue Moisturizing Cream (15ml), which is really fantastic! A moisturising and reviving cream that leaves a matt effect on normal to combination skin (like mine) and protects against oxidative stress, the main cause of skin ageing. Provides significant improvement in moisturisation and complexion freshness, as well as leaving the skin looking matt.I will definitely buy the normal sized product.
   There is a Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil (10ml), this is a reason i bought this kit.
It is a small but awesome! Has a great fragrance and i use it for my hair, make them soft.
Huile Prodigieuse is a dry oil with  Plant Oils and Vitamin E to nourish, repair and soften face, body and hair in a single gesture.
   The fourth product is Reve de Miel  Hand and Nail Cream (15ml) for damaged and sensitive hands. Apply freely on hands and nails. Nourishing and protecting, also softens your cuticles.
  The last one is the Reve de Miel Foaming Bath and Shower Gel (30ml) Washing gel soap-free, cleanses and smoothes face and body without drying the skin. Also smells honey and sunflower but not suitable for my skin.
I found this Kit in a pharmacie in Paris, costed approximately 8 euros, so i bought two,one was for my sister.
Tried ro find it to the internet to buy again but its of course more expensive!
I liked most the moisturizing cream ,definitely recommend it and  also the oil, especially for the summer.


If you like this review i will write again a product review!

Thanks:)

P.S: sorry for my English, i'm trying! 

8 σχόλια:

  1. Great post, your English is look good dear. Well, much better than mine LOL.

    xoxo
    Minnie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As a receiver of this gift i can only assure that the products are the best!My beautiful sister(xaxxaxaxa)knows how much i love beauty products,all kinds of them,so she couldn't bring back from Paris a better gift for me.Especially the Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil .......It does miracles to my hair!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 ευρω? μια χαρα μου ακουγεται!
    και αυτη τη στιγμη χρειαζομαι μια καλη κρεμα χεριων! ;)

    umakefashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Joan... ναι είναι μία πολύ καλή κρέμα,την συνιστώ!
    Σε ακολούθησα στο blog σου, αν θες γίνε και εσύ μέλος στο δικό μου.
    Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω μια περιέργεια για το λάδι!! Τις προάλλες το κοίταζα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, αλλά είπα να μην το παρω (έχω ήδη ένα άλλο για τα μαλλιά).
    Θυμάσαι από ποιό φαρμακείο το πήρες? Θα πάω Παρίσι τον άλλο μήνα και νομίζω είναι καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω!
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Άννα,
      Τη λάτρεψα αυτή την συσκευασία και κυρίως την ενυδατική και το λάδι! Λοιπόν το φαρμακείο είναι απέναντι απο τη Galerie Lafayette στη οδό Rue Mogador...θα το βρείς είναι εύκολο. Εγώ το πέτυχα σε προσφορά απο 16 περίπου ευρώ στα 8 και κάτι!
      Αν το βρείς πάρε δύο καλύτερα γιατί οι συσκευασίες είναι μικρές,αλλά και να μην το βρείς έχει τόσααα πράγματα! Καλά ψώνια και καλά να περάσεις!
      Φιλιά,
      Ζωή!

      Διαγραφή