Bioten προϊόντα


    Άργησα αλλά τελικά κατάφερα να γράψω και εγώ για τα αγαπημένα προϊόντα της bioten!
Λοιπόν στη γιορτή μου πριν λίγες μέρες δέχτηκα ένα πολύ ωραίο δώρο, τρία προϊόντα bioten...

  1)Το Gel Καθαρισμού bioten για κανονικά/μικτά δέρματα

  2)Το Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα Σώματος bioten  και

  3) την Ενυδατική Κρέμα Χεριών bioten 







  Το gel σαπούνι έχει Νέκταρ Κυδωνιού, ένα εκχύλισμα που ρυθμίζει τη φυσική υγρασία του δέρματος και Βιταμίνη Ε, έναν αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό παράγοντα γνωστό για την επανορθωτική του δράση. Το Gel Καθαρισμού bioten είναι ένα προϊόν χωρίς σαπούνι, τόσο ελαφρύ μυρωδάτο αλλά και αποτελεσματικό τουλάχιστον στην δικιά μου επιδερμίδα.




  Το γαλάκτωμα αυτό είναι πραγματικά αναζωογονητικό, περιέχει Lime και εκχύλισμα Κυδωνιού, μυρίζει καταπληκτικά σαν καλοκαίρι,ενυδατώνει άμεσα και είναι το νέο αγαπημένο μου. Νομίζω πως πρέπει να βγει και σε διπλάσια συσκευασία!





   Η ενυδατική χεριών περιέχει Γιαούρτι και έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου, ενυδατώνει άμεσα και ανακουφίζει τις ξηρές περιοχές του δέρματος. Μυρίζει τέλεια λόγω τον συστατικών της και απορροφάται πολύ γρήγορα.

   Ακόμη χρησιμοποιώ και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της σειράς, που είναι επίσης αποτελεσματικά και καθαρίζουν πολύ καλά το πρόσωπο. Επόμενη αγορά μου νομίζω θα είναι η ενυδατική προσώπου της σειράς για την οποία έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλές κριτικές αλλά και η σειρά cellufight που είναι κατά της κυτταρίτιδας.

   Μπορεί να σας ακούγονται υπερβολικά καλά όλα αυτά αλλά είναι αλήθεια...Είναι από τις λίγες φορές που ικανοποιούμε με όλα τα προϊόντα μιας σειράς και επίσης θέλω να τονίσω πως είναι ελληνικά και πολύ οικονομικά όπως θα ξέρετε...και ότι είναι ελληνικό πρέπει να το στηρίζουμε!

   Μπορείτε να τα βρείτε και στα supermarket....δοκιμάστε κάτι αν δεν το έχετε ήδη κάνει και πείτε μου...

Φιλιά...




8 σχόλια:

  1. prosfata anakalupsa kai egw auth thn etaireia kai pragmatika exw enthousiastei!kathe fora pairnw kai kati kainourgio :) exw th lotion gia meikto derma kai to galaktwma katharismou!

    sophie xx

    http://blogstylethings.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να την πάρω και περιμένω να μου τελειώσουν και αυτά π ήδη έχω μετά θα είναι η κίνηση μ στα bioten ράφια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει την κρέμα και μου άρεσε πολύ! Και το άρωμα και το ότι δεν αφήνει λιπαρότητα! Και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της σειράς μου αρέσουν, γενικά είμαι λίγο περίεργη στα μαντηλάκια αλλά αυτά με ενθουσίασαν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai kai egw ta idia,exw ksetrelathei me tin krema swmatos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπώ τα προϊόντα της bioten και ήδη έχω πάρει & δοκιμάσει αρκετά! Σου συνηστώ να δοκιμάσεις και την ενυδατική προσώπου αλλά και τη σειρά cellufight που είναι κατά της κυτταρίτιδας. Θα τα λατρέψεις κι αυτά! Είμαι η νέα σου αναγνώστρια! Εδώ θα είμαστε για να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία για τις προτάσεις σου,θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!!
      Τα λέμε τότε...φιλιά!

      Διαγραφή