Designer of the month-Σχεδιάστρια του μήνα

 Καλό μήνααα σε όλους!!! Αποφάσισα να καθιερώσω ένα μηνιαίο post για τον σχεδιαστή ή τη σχεδιάστρια του μήνα.
Αυτός ο μήνας θεωρείται μήνας των διακοπών οπότε τα μαγιό θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αφιερωθεί στην Εμμανουέλα Λύκου και στην υπέροχη συλλογή της απο μαγιό! Λίγα λόγια για την Εμμανουέλα: 

 Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στη Γενεύη. Από μικρή ηλικία της άρεσε η μόδα. Σήμερα σχεδιάζει τη δική της συλλογή γυναικείων και παιδικών μαγιό και σειρά beachwear. Καθώς η ίδια είχε δυσκολία να βρει το ιδανικό μαγιό που κολακεύει, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη δημιουργία μαγιό και ενδυμάτων παραλίας. Το 2006 δημιούργησε την πρώτη της συλλογή που είχε μεγάλη επιτυχία. Η συλλογή της περιέχει μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι. Η παιδική σειρά "Mini Me" από 0-14yrs, προσφέρει την ίδια συλλογή και για τα μικρά κορίτσια. Επίσης, υπάρχει και η σειρά "Maternity". 

 Δείτε κομμάτια απο την συλλογή της:










 Και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη τα μαγιό της είναι αυτά που φοράνε πολλές ελληνίδες σταρ στην παραλία αλλά και στη σκηνή, με πρώτη την Δέσποινα Βανδή και την εμφάνιση που έκανε στα βραβεία mad:


 Όλη η συλλογή είναι γεμάτη χρώματα, σχέδια, βολάν, prints, πον πον αλλά και χρυσές λεπτομέρειες που τα κάνουν ακαταμάχητα. Η παιδική σειρά μαγιό είναι για κορίτσια από 0 έως 14 ετών, για ασορτί εμφανίσεις μαμάς και κόρης! Η mix & match φιλοσοφία παρέχει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικά μεγέθη και σχέδια κάτι που νομίζω είναι πολύ βολικό για όλες!
 Η Εμμανουέλα Λύκου έχει αποκαλύψει οτι εμπνέεται αποκλειστικά από την Ελλάδα, και χρησιμοποιεί τον φανταστικό τίτλο «It's chic too wear Greek», κάτι που επικροτώ φανατικά και πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε έτσι όλα τα Ελληνικά προιόντα. 
 Το brand "Emmanuela" έχει ένα σκυλάκι ράτσας τεκέλ για λογότυπο και είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο της κατοικίδιο το οποίο απεικονίζεται με μεταλλικό χρυσό πάνω σε κάθε κομμάτι της συλλογής της. 
 Ολόκληρη τη σειρά Emmanuela Swimwear μπορείς να τη δείς στο site της (www.emmanuelaswimwear.com) και να την βρεις στο ατελιέ της σχεδιάστριας στο Κολωνάκι, Μαρασλή 3, 210-7239346 καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.


  Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ίδια που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω το υλικό της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου