Beauty | AVON Products Review


Το σημερινό review αφορά τα προϊόντα της Avon που χρησιμοποιώ τελευταία...





Clearskin Pore Penetrating Invigorating Scrub  
Είναι το scrub της σειράς Clearskin της Avon και το χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα.  Κατά τη γνώμη μου είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν, αφού με μια  μικρή ποσότητα  απολεπίζει το δέρμα και το αφήνει εξαιρετικά καθαρό και λαμπερό. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς που δίνει όταν το απλώνεις, εμένα με ενοχλεί λίγο στα μάτια αλλά είναι οκ, σε άλλους μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό! Ωστόσο ταιριάζει στο λιπαρό μου δέρμα και έχω δει σημαντική βελτίωση.


Clearskin Pore Penetrating Black Mask 
Είναι η μάσκα της ίδιας σειράς. Αυτή η μάσκα διαφέρει από τις άλλες καθώς έχει μαύρο σκούρο χρώμα και όταν απλωθεί και αρχίσει να στεγνώνει γίνεται γκρι! Με εντυπωσίασε με την πρώτη εφαρμογή, τόσο με το χρώμα αλλά και με την υφή της. Είναι αρκετά ελαστική ακόμη και όταν στεγνώνει, αφαιρείται εύκολα και αφήνει επίσης ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Περιέχει σαλικυλικό οξύ, που βοηθάει τα σπυράκια και σε συνδυασμό με το scrub νομίζω κάνουν θαύματα!

Μπορείτε να τα βρείτε στην καμπάνια 4 της Avon, σελ. 87




Ακόμη ένα αγαπημένο προϊόν η Avon Care-Firming Body Lotion...



Avon Care-Firming Body Lotion

Είναι από τις καλύτερες λοσιόν που έχω χρησιμοποιήσει. Είναι ελαφριά και λεπτόρρευστη όσο πρέπει, με εξαιρετική μυρωδιά που την απορροφά άμεσα το δέρμα. Το αφήνει απαλό και πλήρως ενυδατωμένο. Δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά στη σύσφιξη αλλά νιώθω το δέρμα μου πολύ μαλακό και ενυδατωμένο, ειδικά τέτοια εποχή μετά το καλοκαίρι που συνήθως ξεφλουδίζει!
Υπέροχη και εύχρηστη η συσκευασία της με 400ml προϊόντος. 

Θα την βρείτε και αυτή στην καμπάνια 4 .σελ 67


Περιμένω την γνώμη σας, τα έχετε μήπως δοκιμάσει;

4 σχόλια: