Beauty | My Lip Balm Collection


Ο Ιανουάριος μας υποδέχτηκε με τσουχτερό κρύο και χιόνι, χείλια και χέρια είναι τα πρώτα που δυστυχώς αρχίζουν να σκάνε και να ξεφλουδίζουν...
 Χρειάζεται λοιπόν καλή προστασία και ενυδάτωση, κυρίως στα χείλη.
Αυτό υπόσχονται τα lip balm και προσωπικά δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ!
 Γι' αυτό αποφάσισα να σας δείξω παρακάτω, τα lip balm, butters, protectors που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο και ποια είναι η γνώμη μου γι' αυτά, μετά από πολύμηνη χρήση...






The Body Shop- Mango lip butter
Βούτυρο στην κυριολεξία, αφού η υφή του μοιάζει με αυτή του κανονικού βουτύρου. Ωστόσο το νιώθω λίγο βαρύ, με πολύ έντονο το άρωμα mango, και επιφανειακή ενυδάτωση χωρίς αποτελέσματα. Πολύ κομψή και χαριτωμένη όμως η συσκευασία του! 

Vaseline Lip Therapy-Cocoa butter
Θεραπεία με βαζελίνη και υπέροχο άρωμα βούτυρο-κακάο. Είναι άχρωμο αλλά προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα. Το χρησιμοποιώ πάντα το βράδυ και ξυπνάω με πλήρως ενυδατωμένα χείλη. Δηλώνω ερωτευμένη με αυτή την τσίγκινη συσκευασία! 



Avon Care Protecting Lip Balm-Grapeseed and Vitamin B spf15
Άλλο ένα Avon προϊόν για τα χείλη, άοσμο και άχρωμο. Είναι ενυδατικό, απαλό και ότι πρέπει για όλο το χρόνο αλλά και για το καλοκαίρι, λόγω του spf.

Liposan Fruity Shine- Φράουλα
Πλήρης ενυδάτωση και ελαφρύ λαμπερό κόκκινο χρώμα με έντονο άρωμα φράουλας. Διατηρεί τα χείλη λεία και απλά και τα προστατεύει καθώς περιέχει δείκτη προστασίας SPF 10. Ιδανικό για όλο το χρόνο. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου.


Chapstick Ultra Moisture
Το super προϊόν για σκασμένα χείλη! Είναι φαρμακευτικό προϊόν, που προσφέρει άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση σε πληγωμένα χείλη. Το υπεραγαπώ και το χρησιμοποιώ όλο το χειμώνα για προστασία και ενυδάτωση. Εξαιρετική συσκευασία σε σωληνάκι με στόμιο, πολύ βολική!


Avon Tinted Lip Care- Pink
Ένα προϊόν περιποίησης σε εξαιρετική συσκευασία κανονικού κραγιόν.
Περιέχει beeswax αλλά είναι σε έντονο ιριδίζον ροζ, τόσο πολύ που δεν φοριέται σκέτο.
 Είναι προτιμότερο για χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες, που έχεις πάρει χρώμα. 
Ωστόσο ενυδατώνει πλήρως τα χείλη.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά, αν όχι 
ποιο είναι αυτό που ενυδατώνει τα δικά σας χείλη;



7 σχόλια:

  1. Τα liposan είναι σταθερή αξία νομίζω χιχιχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι όχι όχι... δεν είναι σωστό.... όταν ένας lip balm addict σαν εμένα βέπει αυτό το ποστ το μόνο που σκέφτεται είναι "αυτο γιατί δεν το έχω;;;; αααα και αυτό δεν το έχωωωω.... πως μπορει να μου ξέφυγε;;;; "
    αυριο μου φαίνετια πρέπει να πάω για ψώνια.... θα διαφωνίσω βέβαια λίγο σε σχέση με τα lip balm των the body shop που τους έχω τρελή αδυναμία... (αν κάνεις μία βόλτα απο το instagram μου θα καταλάβεις τι εννοω λολ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι οχι δεν είναι συμφωνώ χαχα...το ίδιο επαθα και εγω με τις δικές σου φωτο! Ευχαριστώ για το σχόλιο...φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Ζωή! Χαίρομαι που σε γνωρίζω! Πολύ όμορφο κι ενδιαφέρον το μπλογκ σου. Ελπίζω να τα λέμε συχνά! Αν θέλεις, κάνε μια επίσκεψη και στο δικό μου μπλογκ: http://plektomaniac.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To fruity shine tis liposan to exw kai egw kai einai ap'ta agapimena mou, kai nomizw pws exw ki auto tis Avon! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή