Harvey Prince's Ageless Perfume

  Σήμερα έλαβα ένα απο τα καλύτερα δώρα που έχω πάρει ποτέ! Είχα κερδίσει πριν λίγο καιρό στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το site Τhe Trend Diaries (http://www.thetrenddiaries.com) ένα άρωμα Harvey Prince, το Ageless!!! Δεν είχα ιδέα τι είναι, πρώτη φορά άκουγα αυτό το όνομα και έτσι μπήκα στο επίσημο site (εδώ: http://www.harveyprince.com/products/details.php?id=1) και έμαθα τι ακριβώς κέρδισα...Ενθουσιάστηκα λοιπόν με την περιγραφή αλλά και με την αξία του και το περίμενα με ανυπομονησία (ερχόταν και απο την Αμερική βλέπεις)!!!
  Εντάξει μόλις το είδα σήμερα και ειδικά μόλις άνοιξα το κουτί καταχάρηκα. Πρώτον ήταν το μπουκαλάκι των 100ml και δεύτερον είχε και μία ροζ μπλουζίτσα δώρο που μου άρεσε πολύ, αλλά και ένα άλλο αρωματάκι τους σε δείγμα!








Λοιπόν το άρωμα μου άρεσε πάρα πολύ, είναι δροσερό, καλοκαιρινό,φρουτώδες, μυρίζει σαν αφρόλουτρο και όντως σε κάνει να αισθάνεσαι νεότερη (ageless), κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω πως συμβαίνει μέχρι που το μύρισα.


 Σε δειγματάκι είναι το άρωμα Hello της εταιρείας, επίσης πολύ καλό, με νότες κίτρου, μανταρινιού και λεμονιού! Μου θυμίζει λίγο το Amor Amor της Cacharel, στο πιο ελαφρύ του όμως.

 (το πόσο ταίριαζε το cover με το κουβερλί μου δεν λέγεται!)

 Ακόμη μου άρεσε πολύ η μπλούζα, είναι στo ίδιο χρώμα με το άρωμα, αυτό το girlie ροζ και θα τη φορέσω σίγουρα!
 Θα σας πρότεινα να το αγοράσετε αν ψάχνεται κάτι καλοκαιρινό, αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ μάλλον δεν θα το αγόραζα γιατί δεν το ήξερα καν αλλά και γιατί είναι λιγάκι ακριβό. Όμως είναι απο τα λίγα αρώματα που μου άρεσαν πολύ! Είμαι γενικά δύσκολη στην επιλογή, και το καλοκαίρι δεν φοράω συχνά,συνήθως τα περισσότερα μου είναι βαριά...Ελπίζω αυτό να το τελειώσω!!!

Thank you THE TREND DIARIES

 

4 σχόλια: